Leeromgeving

Welkom op de leeromgeving van Het Vitale Dappere Dokter Programma

Hieronder vind je de algemene uitleg van het programma met daarnaast alle documenten voor de 1 op 1 intake. Onderaan de pagina bij de knop “Naar het overzicht” is het maandelijks onderwijsprogramma inzichtelijk voor jullie ziekenhuis. Voor een uitgebreidere toelichting hoe deze leeromgeving werkt kun je ook de video bekijken.

Uitleg:

Hoe werkt de leeromgeving:

Maandelijks onderwijs

In de komende twee jaar gaan we maandelijks in een onderwijssessie aandacht besteden aan allerlei facetten van persoonlijke ontwikkeling. Er worden totaal 10 opdrachten per jaar doorlopen.

Per kwartaal kunnen jullie 2-3 nieuwe opdrachten selecteren die daarna worden opengezet op jullie eigen website binnen ons programma. De uitleg per opdracht staat hier op de website kort benoemd. Daarnaast zijn er ook terugkerende opdrachten om enige structuur aan te brengen. Zo worden de sessies “Staflid interview” en “Over de streep” twee keer per jaar gegeven en ook de “Jaarevaluatie” is een vast onderdeel. Per jaar staan dus 5 onderdelen vast en de overige 5 selecteer je zelf.

Vragen?

Stel uw vraag via de mail